Ružica: Raskinula sam sa Filipom jer je muvao dečka i slao mu seksi poruke!

Kratku ali burnu romansu koju su započeli u Parovima, Ružica Veljković i Filip Đukić su juče okončali i to ni manje ni više nego preko Facebooka.

Iako je bivša modelsica kao glavni razlog njihovog raskida navela to što joj se Filip nije javljao a onda i izašao u grad bez nje, pevačica je u intervjuu za dnevni list Alootkrila da iza njene odluke da stavi tačku na vezu stoji ipak nešto više. Ona je u telefonu svog dragog pronašla poruke eksplicitnog sadržaja koje je razmenjivao sa nepoznatim muškarcem.

“Moj telefon je dostupan i otvoren i može uvek da se pogleda, ali pošto je on stalo krio svoj od mene i nije hteo da da mi kaže sa kim se dopisuje, to me je navelo da posumnjam da me vara. Kako mi nikada ne govori gde ide i sa kim, kao ni šta radi, pre dva dana sam uzela njegov telefon i počela da gledam sa kim se dopisuje. Tada sam pronašla da je razmenjivao eksplicitne poruke sa nepoznatim momkom. Šokirala sam se i u prvi mah nisam mogla da poverujem, ali čim sam ukapirala da se on ustvari muva sa tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana u kome smo zajedno živeli”, bila je iskrena o razlozima prekida veze Ružica.

ružica-veljkovic-filip-dukic

Vidno uznemirena ovakvim saznanjem i izdajom bivšeg dečka sa kojim je imala seks nebrojana puta pred milionskim auditorijumom, Veljkovićeva je objasnila zašto je javno, preko statusa na Facebooku ostavila Filipa. “Razmišljala sam da li da podelim sa javnošću naš raskid, ali sam shatila da moram to da uradim zbog ljudi koji nas vole.”

Đukić je i ranije dovođen u vezu sa pripadnicima LGBT populacije kada je objavljena informacija da on radi kao striper na gej žurkama.

A evo kako je na originalan način Filip odgovorio na optužbe svoje devojke, za koju je svojevremeno izjavio da je živa vatra u krevetu. Kolažom sa slikama njihovih poljubaca i milovanja koje su zabeležile kamere u Parovima i koju je posatvio na Instagram. Sada ostaje na Ružici da mu ili oprosti ili da zauvek okonča ovu vezu koja je predmet javnog interesovanja od samog početka.

 

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website