Miljana ponovo u ‘hotelu Maldivi’!

Najšokantnija ukućanka rijaliti šoua Maldivi, Miljana Kulić, ući će navodno i treći put u popularni rijaliti, a kako je otkrila, spremna je da se bori za prvo mesto i obračuna se sa onima koji su joj pričali iza leđa tokom njenog boravka.

Iako zvaničnog saopštenja od produkcije o njenom povratku još uvek nema, Miljana je za domaće medije je rekla kako svakodnevno očekuje njihov poziv.

“Sad znam da nije neke stvari trebalo da uradim dok sam bila tamo, ali šta da radim, čovek uči dok je živ. Kada se vratim, svima ću reći u lice šta mislim o njima, ali neću više da se trošim na nebitne ljude koji su preko mog imena dobijali naslovne strane, jer im je karijera odavno mrtva”, rekla je Miljana.

Inače, Miljana je nedavno napravila pravu dramu u Nišu kada je saznala da je njen cimer iz rijaliti odmarališta, Dušan Kaličanin smešten u jednu nišku bolnicu gde se trenutno leči.

miljana_kulic_dusan_kalicanin_fb_01

Miljana nije mogla da sačeka ni minut kada je saznala da je Kaličanin u bolnici, pa je smesta krenula u veliku potragu za njim. Kontroverzna Nišlijka prvo je putem Facebooka molila svoje prijatelje da joj nabave baletanov broj, a kako joj se niko od njih nije javio, uzela je imenik i pozivala brojeve telefona porodica sa prezimenom Kaličanin.

Ova potraga joj se isplatila, pa je uspela da dođe do Dušanove strine koja joj je dala njegov broj. Nakon toga, Kaličanin se nije odazivao na Miljanine pozive, pa je ona smesta krenula u potragu za njim po svim niškim bolnicama.

“Miljana ju jurcala sa kesama punih voća po celoj bolnici. Nismo mogli da je smirimo, niti da je zaustavimo. Raspitivala se za Dušana na svakom koraku i tek kada se uverila da nije smešten kod nas, napustila je bolničke prostorije”, rekla je jedna medicinska sestra.

Rijaliti zvezda je na kraju pronašla svog prijatelja, i odvela ga u svoj omiljeni kafić, a koliko je bila srećna pokazuju i njene fotografije na Facebooku, na kojima ne skida ruku sa ramena bivšeg cimera.

miljana_kulic_dusan_kalicanin_fb_03

Dušan je napustio Maldive protekle nedelje, zbog narušenog zdravlja, a trenutno čeka rezultate analiza koje je uradio u niškoj bolnici.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website