Tanja Savić posećuje vidovnjake!

Jedna od popularnijih pevačica Grand produkcije Tanja Savić već nekoliko meseci muči muku sa svojim ljubomornim suprugom Dušanom i pokušava da svim silama spase brak, pa čak ako treba i da konsultuje one mračne.

Naime, Tanja je, prema rečma izvora, u nekoliko navrata posetila vidovnjake kako bi joj pomogli da joj brak konačno profunkcioniše.

“Tanja je danima išla kod jedne vidovite žene na jugu Srbije da joj kaže da li će konačno proći tortura u njenom braku, jer više ne može da toleriše ljubomoru. Dušan se smiri s vremena na vreme i onda počne po starom. Dešavalo se da ne pričaju danima i na kraju se ipak pomire. Da bi bila sigurna, išla je i kod astrologa”, rekao je izvor, dodajući da je Tanji laknulo kada je čula da je čekaju lepe vesti krajem ove godine.

“Mnogi misle da je lepa vest to da bi Tanja ponovo mogla da ostane trudna. Njen suprug bi voleo da ima najmanje petoro dece, ali Tanja bi da gradi karijeru i da ponovo bude jedna od najtraženijih pevačica”, završava izvor, objašnjavajući da je Tanja već ranije svoj brak pokušala da spasi jednom trudnoćom.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website