Mimi Oro ponovo u “Maldivima” sa manjim usnama!

Do sada smo imali samo Parove/Maldive, ali uskoro sa prikazivanjem kreću još dva rijaliti programa, Veliki Brat i Farma, pa se televizija Happy ‘lepo’ dosetila kako da održi gledanost i bude što konkurentnija.

Vraćanjem starih, već dobro poznatih takmičara i konfliktnih ličnosti koje će svojim svađama i vređanjem uspeti da gledaoce drže prikovane za male ekrane čak i u ovim vrelim, letnjim mesecima.

slika1

Tako da čim izvadi konce iz ispumpanih usana, u Maldive se vraća Mimi Oro. Dobro poznata jagodinska starleta je posle Parova, u kojima je boravila četiri meseca i nedelju dana provedenih u novom rijalitiju, izašla na slobodu i ludo se provodila po splavovima sa Tijanom Ajfon. Ali dok je njena drugarica dodala malo kubikaže u svojim usnama, Mimi je ipak odlučila da svoje prenapumpane smanji i bude ponovo ‘normalna devojka’, kako je sama izjavila. Videćemo uskoro iz prve ruke kako je prošla operacija, za koju su mnogi pre nje rekli da je puno bolnija nego stavljanje silikona. Mimi je na svom Facebook profilu inače napisala pre par dana da će uskoro i iz grudi izvaditi silikone i priznaje da je pogrešila, te da joj je zdravlje najvažnije pre svega. Izgleda da je kasno shvatila staru mudrost – manje je više.

mimi-oro-facebook3

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar