Lepi Mića ukazuje na neregularnosti na Farmi!

Lepi Mića nije krio zadovoljstvo što je izašao iz Farme i što se njegov boravak u rijalitiju konačno završio. On je otkrio ko mu je favorit, ali i šta misli o Farmi i učesnicima.

“Tu je ova omladina koja je došla zbog kamere. Meni je to jasno, željni su da se slikaju, ali ja toga nisam željan i nisam zato ušao u rijaliti. Ne kajem se ni zbog čega što sam rekao na imanju. Da, ja psujem, ali to je moj stil”, rekao je pevač i dodao da nema nameru da se druži ni s kim sa imanja.

Mića je izjavio kako misli da je takmičenje nefer i neregularno.

“Navijam za Tamaru. Nije u redu i nije fer što je neka osoba ušla u neku konkurenciju. Stanija nema šanse da bi ušla u konkurenciju da je tu ostao Kristijan. Mislim da bi bilo najrealnije da su Kristijan i Tamara odmerili snage. Ovako takmičenje nije regularno. Neće jedna osoba koja nije zaslužila da uđe u finale da se bori za prvo mesto. To se odnosi na Staniju, koja nije ništa pokazala u ovom rijalitiju. Zaista jedna fino vaspitana devojka u prošloj psovala je kao kočijaš, ona je dvadeset četiri sata sa kamerama. Toliko je izgovorila gluposti. Nije pošteno što Kristijan nije tu da pošteno odmere snage”, rekao je Lepi Mića.

Povezane vesti

1
0

Komentari

komentar