U krevetu kod Bobe i Brene!

Golupčići

prijovicOtkad se razotkrilo da je Aleksandra Prijović u vezi sa starijim sinom Bobe Živojinovića, Filipom, novinari ih u stopu prate i očekuju pikanterije.

Tako je Prijovićeva juče popodne, nakon šetnje sa svojim dragim, taksijem otišla kod njega kući u velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi, pomislismo na kafu, a nje nema pa nema da izađe. Tek ujutru rano, sanjivi, krišom su se iskrali iz Brenine kuće na zadnji ulaz, Filip u japankama i tankom duksu, a ona nenamšminkana, kose skupljene u rep, bleda, s podočnjacima, ali nasmejana i raspoložena… Mora da je noć bila uzbudljiva i aktivna.

Taksi je čekao Prijovićku nekih petnaest minuta, jer ona nije mogla da se odvoji od svog dragog na vratima. On ju je vraćao vukući je za ruku pa je usledilo još dugih poljubaca u nekoliko navrata. Zatim je ona je prilično nevoljno ušla u taksi, dok je on ostao kao pokisao držeći ruke u džepovima i obešenih usana.

Prijovićeva se, pre nego je počela vezu sa Filipom, zabavljala sa Darkom Lazićem i  nakratko sa Šabanom Šaulićem, a setimo se pokušaja da se zamaskira Filipova i njena veza time što će “pustiti” priču da je Aleksandra sa Viktorom u vezi, Filipovim bratom. Filip je uvek imao birane lepotice, pa tako znamo da je bio u vezi saSofijom Milošević, Majom Šuput i glumicom Majom Mandžukom, s kojom se i najduže zadržao.

Prijovićeva je veoma angažovana i raspored joj je trenutno prebukiran, pa se sa voljenim Filipom tek povremeno nađe. Videćemo da li će veza izdržati taj test ili će ljubomora početi polako da nagriza…

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar