Harry prevario Kendall?!!!

Ekskluzivno

Tek što su zvanično postali par,već su krenule afere, a ova bi mogla i ozbiljno da ugroži vezu manekenke i pop zvezde!

Prošlog vikenda,uhvaćena je devojka kako u ranim jutarnjim časovima,posle prespavane noći,izlazi iz Harryjevog apartmana u Londonu. Ona je stilista Pandora Lennard,27, a zanimljivo je da se ova devojka i Harry poznaju već dugo i da su od početka medju njima sevale varnice,rekao je izvor. On tvrdi da ovo nije bila nimalo prijateljska poseta jer se zna da su se Harry i Pandora već duže vreme muvali. Vrlo zanimljiv je njen post na instagramu koji je nedvosmisleno otkrio njena trenutna osećanja:

PhotoGrid_1453637049115

Slika govori više od hiljadu reči! Po ovom citatu reklo bi se da se izmedju njih te noći ipak desilo nešto,ali da je ona svesna da od veze nema ništa?!!?

Pandora Lennard
Pandora Lennard

Harry ipak preferira za vezu poznate dame,ali je njegova reputacija plejboja i sada dovela u pitanje tek svežu udarnu romansu sa mladjom sestrom Kim Kardashian i poznatom manekenkom.

PhotoGrid_1453636982104

Ono što je zanimljivo jeste da se Harry odmah potom uputio za Los Angeles, ne bi li se tamo našao sa zvaničnom devojkom da bi prisustvovali jednom dogadjaju…ili možda da se pobrine da ona ne posumnja ništa?!

PhotoGrid_1453636948637

Kako će Kendall da reaguje kada bude saznala za aferu svog dečka i da li će mu oprostiti čekamo da vidimo!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar