Kajli radi intervju sa Tajgom!

Ekskluzivno

Oni iz dana u dan svojim fanovima priredjuju pravu pozorišnu predstavu. Porodica Kardašian je,svesno ili ne, napravila pravu sapunicu sa dodacima trilera.

Tyga-Kylie

Afere, prevare, skandali, hapšenja, za svakog po nešto u samo nekoliko dana… a trenutno aktuelna osoba iz ovog klana svakako je najmladja sestra  Kajli, čiji brat je od skoro u vezi sa bivšom verenicom svog dečka Tajge. Razumemo vas…i nama ide teško da pohvatamo medjusobne veze svih aktera ove priče, ali saznajemo upravo od Kajli da po želji fanova, ponovo kreće sa intervjuima na svom radiju gde će ugostiti zanimljive ljude i pričati o aktuelnim temama.

Rob i Chyna

Kajli je svojim fanovima takodje ispunila želju,pa kako izgleda,prvi gost biće joj Tajga, njen bivši/sadašnji dečko, sa kojim ima o mnogo čemu da diskutuje a što će slušaocima biti i više nego zanimljivo! Da podsetimo, pre nedelju dana udarna vest bila je otkrivanje veze izmedju njenog brata Roba i Tajgine bivše verenice Blek Čajne,sa kojom on ima dvogodišnjeg sina.

Iako Čajna tvrdi da je u ozbiljnoj vezi sa Robom i da joj je itekako stalo da se izglade odnosi sa ostatkom porodice, drugi sumnjaju u to ističući da ga ona koristi samo da bi se svetila bivšem i njegovoj devojci. Videćemo šta Tajga i Kajli misle o celoj toj situaciji.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar