Usta na usta! Pevačica ljubi fotografa!

Poljubac namesto rukovanja

images (5)Maja Nikolić je pevačica koja ne ume da živo bez skandala, mirno i povučeno, jer godinama praktično živi po rijalitijima i od njih, pa je postalo nemoguće da odvoji stvarnost od rijalitija, te ona oseća da je konstantno pod okom kamera…

Ovih dana Maja je posetila svog dobrog prijatelja i saradnika Dejana Milićevića. Milićević, koji se dugo nije oglašavao u medijima, čekao je Maju da bi krenuli u realizaciju njenog novog projekta, a pritom načinili nekoliko provokativnih fotografija koje prethode spotu, čiju režiju takođe potpisuje on. Poznat po autentičnosti u svom dosadašnjem radu, očekujemo pravi bum uz Maju kao glavnog aktera spota.

Maja je toliko dobra sa svojim saradnikom da je naprosto morala da podeli sa fotografima svu tu ljubav, koju ona i Milićević manifestuju poljupcima! I to u usta! Sočan poljubac usledi pri svakom njihovom susretu!

Poznat po svom seksualnom opredeljenju, Milićević nema problem da se ljubi sa koleginicama i prijateljicama, jer one drugačije poljupce čuva za nekog posebnog.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar