Pukla tikva: Bivšu ženu Marajinog verenika,šutnuo pevač Sil i to JAVNO!

Ekskluzivno- Nova ljubav

Bivša žena milijardera i Marajinog verenika Džejmsa Pekera ,kao da je propala u zemlju. Ona se trenutno bori da od bivšeg muža posle razvoda izvuče što veću sumu novca,ali je,čim je Džejms ušao u vezu sa Marajom Keri,brže bolje pohitala da mu udari kontru i sebi nadje novu ljubav,koja je u ovom slučaju bio pevač Sil,inače nekadašnji muž manekenke Hajdi Klum.

Njih dvoje su naizgled bili u velikoj ljubavi,medjutim kako stoje stvari izgleda je ta velika ljubav još brže nestala. Sil je za vikend na Super Bowl-u u publici uslikan sa nepoznatom plavušom,od koje se nije razdvajao,a gde je za to vreme bila njegova devojka,niko ne zna. Njih dvoje već više od mesec dana nisu se nigde pojavljivali zajedno,pa se sumnja da ju je pevač brže bolje zamenio novom lepoticom.

Sil i Erika vidjeni su poslednji put zajedno 5. januara na aerodromu u Los Angelesu,po povratku sa odmora. Oni su postali par prošlog leta,a da su bili u ozbiljnim namerama,shvatili smo kada su uslikani sa svojom decom iz prošlih brakova.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar