Prebledela! Staniju uhodi Kristijan!

Nema šale sa krimosima

508586-stanija02-ras-foto-robert-getelStaniju Dobrojević svi znamo kao glavnu zvezdu međ’ starletama, ali ovih dana ona baš i nije raspoložena za fotkanje i poziranje niti za osmeh. Da nije tekućih problema u njenom životu, Stanija bi se samo smeškala i pozirala, vrckala pred fotografima, rado se odazivala u emisije, cvrkutala od sreće, ali, avaj… ko o čemu ovih dana, ona o parama od nagrade sa “Farme”, o Kristijanovim pajtosima koji joj pretiše, a an kraju i sam on kao jezivo hladan uterivač dugova u dve  reči joj utera najveći strah u kosti do sada…

Stanija se prestravila i jedine izjave koje daje novinarima su rečenice u kojuma ona na sva usta kuka kako je Kristijan progoni, zivka, urla u slušalicu, sve to da bi mu Stanija uplatila obećanih 25.000 evra koliko se dogovoriše, a zbog Kristijanovog angažovanja da Dobrojevićeva pobedi na Farmi, kada je potplatio ljude da glasaju za nju.

Stanija izjavljuje d sse ponadala da će mu dati obećani novac ali ona uopšte nije dobila svih 50.000 evra, već je deo nagrade “otišao” na kazne tokom rijalitija kao i na porez, pa je Stanija ostala “kratka” za nekih 20.000 evra. Kristijan je odlučan u nameri da dobije svojih 25.000, što je maltene sve što je sirotici preostalo! On ne želi da pregovara, već je krenuo da preti, i samo se nadamo da neće doći do fizičkog obračuna između njih dvoje.

 

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar