Žestoko po Staniji! Maja ponovo ujeda!

Majin komentar na aktuelna dešavanja

majja-nikolic-stanija-svet1Nije Maji Nikolić bilo dosta svađa sa svim mogućim ukućanima na “Farmi, od kojih su se neke svađe posebno isticale poput onih sa sa Stanijom. 125 dana provedenih na “Farmi” ove dve gospođice su se neprestano bockale, pljuvale, klele, spletkarile. Nakon “Farme”nastalo je malo zatišje, svaka je otišla svojim putem, Maja sprema nove pesme i gostuje po emisijama, Stanija beži od Kristijana usput kukajući medijima da hoće da joj uzme sve krvavo zarađene pare od nagrade…

Pitali smo Maju šta ona misli o svemu tome. Ona, naravno,ima svoje mišljenje, i naravno, bez dlake na jeziku, saopštava da je Kristijanu oprostila uvrede jer poznaje njegovu dušu i temperament, a Staniju naziva “sitnom dušom koja ga je obrlatila za novac koji je obećala”, te da ne bi ništa uspela da nije bilo Golubovića! Maja Staniju nazva najvećim folirantom i lažovom, i da će se sam Bog za nju pobrinuti!

Osvrnula se Maja i na Stanijinu “karijeru”, rekavši da je “vredna i ovde i u Americi” i da lepo zarađuje od prostituisanja, te da drugačije ne bi ni mogla s obzirom na “ograničenost svog pilećeg mozga”!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar