Skandal: Kanye izvredjao Kim, isprozivao članove porodice i ponovo udario na muzičku zvezdu!

Ekskluzivno

Kanye West predstavio je novu kolekciju u sklopu New York nedelje mode,gde je premijerno publika mogla da čuje i nove pesme. Medjutim Kanye ne bi bio Kanye kada ne bi šokirao sve svojim egocentričnim stavom i prozivkama. Na opšte iznenadjenje kako publike tako i porodice, reper je kroz pesmu Famous izvredjao ne samo neke poznate ličnosti već i članove svoje porodice!

Kim-kanye

Njegova netrpeljivost prema pop zvezdi Taylor Swift traje godinama,kada ju je na par bitnih dešavanja javno obrukao i oduzimao nagrade. Prošle godine se činilo da su zakopali ratne sekire i da je medju njima sve u redu,medjutim Kanyeova nova pesma govori suprotno. On je pevačicu ponovo uzeo u usta i to opet u negativnom kontekstu,nazivajući je k*rvom,za čiju popularnost je on zaslužan! Stihovi njegove pesme jasno stavljaju do znanja da Kanye daje sebi kredit da ju je upravo on proslavio svim tim skandalima!

Reper se tu nije zaustavio,pa se osvrnuo i na novu skandaloznu vezu u porodici,izmedju Roba i Blac Chyne! On je ženinog brata,moglo bi se reći,ismejao, povodom njegovih psihičkih problema i problema sa kilažom koje Rob pokušava da nadomesti i privuče pažnju kontroverznom vezom sa striptizetom. Ako ste mislili da je zaobišao ženu,varate se! Pored toga što je i nju javno nazvao k*rvom,Kanye se osvrnuo na njen video sa Ray J-em sa rečima: “Možda je on prvi odradio al sam zato ja bogatiji!!”

Kao što se vidi iz priloženog,Kanye-ove frustracije uzele su maha, a to i dalje potvrdjuje njenov ne tako dobar odnos sa Kim u braku! Publika nije bila oduševljena njegovim stihovima,čak su se mnogi našli ubredjeni i svoj stav negodovanja podelili na društvenim mrežama!. Jedina svetla tačka bilo je prvo pojavljivanje muža Khloe Kardashian,Lamara Odoma od nesreće,a kako izgleda, on se ponovo i to na velika vrata vratio u famoznu porodicu!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar