Problematična Paris Jackson drastično promenila izgled!

Deca poznatih

Ona je ćerka kralja popa,ali je titulu kraljice nasledila po pitanju skandala. Tek joj je 17 godina a već je prebrodila pokušaj samoubistva,zatim se bacila na odvikavanje od alkohola,a u javnosti pali cigaretu za cigaretom i u svom buntovničkom maniru pokazuje svetu da prolazi kroz težak period i da joj budno oko javnosti nimalo ne prija.

schmiles all around ????

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Paris Jackson je nedavno drastično promenila fizički izgled,pa se nadamo da je i to znak novog poglavlja u njenom životu. Ona se naime ofarbala u plavo i skratila kosu,pa smo je jedva i prepoznali. Iako je napravila neverovatnu promenu,moramo priznati da mladoj naslednici imperije ova promena lepo pristaje. Ovaj novi imidž izgleda kao omaž čuvenom David Bowie-ju i njegovoj muzici,a kako Paris trenutno prolazi kroz depresivnu fazu života,njegov poslednji i oprošzajni album bio je inspiracija mladoj bogatašici,koja se teško izborila sa slavom koju joj je ostavio njen otac čuveni Michael Jackson.

you gotta embrace the awkward phase from jet black to blonde where it's pretty much orange… ch ch ch ch changes

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Ona je javno čak ušla u konflikt sa svojim pratiocima na društvenim mrežama,ističući da je bizarno i sramotno to što za svaki svoj potez mora da se pravda ljudima koje ni ne poznaje i koji očekuju previše od nje,kao što je to bilo i sa njenim ocem koji je na kraju tragično završio svoj život. Ona tvrdi da je ta fama oko slave i pritisak javnosti užasava i plaši i da se nada da neće proči kao njen nastradali otac.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar