Tamara želi bebu!

Sledeći korak

79438_dejan-palic_origTamara Đukić, bivša farmerka i aktuelna klaberka, posle raskida sa Filipom Živanovićem, vratila se u naručje Makaroni, jer je uvidela da je Filip praznog novčanika i sve što ima da joj ponudi je čista ljubav. Tamari je jedno vreme imponovalo što šeta mladog zgodnog dečka, ali shvatila je da ipak voli biznismene koji će je voditi na putovanja i kupovati šta god prstom pokaže.

Makarona je bio presrećan i oberučke je prihvatio Tamaru nazad. Shvatio je da je imala potrebu da se “izduva” malo, a sad kad je ponovo njegova, on čini sve da ona bude kompletno zadovoljna. Tamara je non stop u šopingu, a da bi Makaroni pokazala koliko joj znači, odvela ga je dan nakon pomirenja u salon venčanica i satima isprobavala haljine, nagoveštavajući da želi da se uda za njega.

Najnovije vesti koje se tiču ovo dvoje su u vezi potomstva.Tamara želi da učvrsti vezu sa Makaronom tako što će mu podariti dete, smatrajući da su spremni oboje za taj korak i da im je veza dovoljno očvrsnula. Makarona je presrećan zbog njene odluke i želi da, pre nego krenu u roditeljstvo, oženi svoju voljenu Tamaru.

 

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar