Goga Filipa nazvala RETARDOM I OLOŠEM!

goga-filip-djukic-VLAla se go-go Goga zaljubiška! U svom očaju od nesrećne ljubavi ona seva rečima mržnje i besa i Filipa napada odakle stigne!

Povod za njen novi nervni slom bio je Filipovo ljubljenje Cecinog vrata, nakon čega je plakala kao kiša, a potom siktala od ljutnje! Bivša ljubavnica Nikole Rađena umesto da na žurci peva i pleše sedela je sa Gagijem Đoganijem koji ju je tešio dok je suze lila za Filipom, koji se napolju dohvatio Cece Jovanović!

Ceca je, međutim , rekla, da ona ništa nije inicirala te da je Đukić krebnuo na nju da bi je ljubio, ali se ona izmakla, pa je uspeo samo da joj poljubi vrat! Nakon toga Goga je izašla van i osula paljbu po Filipu rekavši da je ne zanima, te da nju ne pravi budalom, te da je retard i ološ, te da bi sve što mrda poje..ao!

Filip je inače šutnut od strane Dušice s kojom je imao seks skoro od samog početka rijalitija, ali onda je on izjavio da ga zanima Čankovićka, pa je Dušica digla ruke od njih dvoje. Međutim, Filipu se izgleda sviđaju sve devojke na imanju, pošto kidiše i na Cecu i na Gogu. Pitanje je trenutka kada će ga zainteresovati i matorke poput Vesne Zmiki ili Zorice Marković…

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar