Conor McGregor: Neprikosnoveni MMA borac prvi poraz leči uz 10 seksi lepotica!

Ekskluzivni detalji

Conor-DiazŠta bolje može da izleči tugu od 10 prelepih polugolih žena. MMA šampion,koji je po prvi put poražen prethodne noči od Nate Diaza,sigurno je teško podneo neočekivani gubitak u meču,medjutim, osoba na njegovom mestu,ne može nikako da prodje loše ,čak i kada doživi najveći profesionalni uspeh.

Omiljen medju fanovima ovog ekstremnog sporta,a specijalno omiljen medju ženskim polom, Conor je svoj poraz preboleo u Las Vegasu sledećeg dana i to uz 10 prezgodnih lepotica u bikiniju. On je došao u Encore Beach Club da se opusti,gde mu je društvo pravilo 10 prelepih devojaka,koje su se otimale za pažnju čuvenog,sada već bivšeg,šampiona ulttimat fajta. Devojke su ga opsedale a on se,naravno,nije branio,već je uživao u ženskoj pažnji i ispijanju koktela.

Conor je inače omiljena ličnost i skoro pa zaštitno lice UFC borbi, jer je postao pravi promoter ovog sporta,svojom nesvakidašnjom harizmom i lucidnim ponašanjem,pomalo napadnim i preterano samouverenim. Očigledno je da ljudi obožavaju njegov nadobudan stav,a to koliko je velika zvezda govori i njegovo priznanje sinoćnog poraza i čestitanje suparniku,bez preteranih skandala i negodovanja. On je mirne glave ali teška srca prihvatio poraz,ali i obećao revanš, u kom će dokazati da je ipak on taj koji je neprikosnoven u ringu!

0
0

Komentari

komentar