I dalje žari i pali! Brena razvalila u Nemačkoj!

Vole je stranci

01-lepa-brenaLepa Brena je kao vino, što je starija sve je bolja! I ne da se otpisati! Iako je mnogo mlađih i vrlo uspešnih koleginica na estradnom nebu, Brena se među njima ističe kao kvalitet koji godinama neguje, a izgledom može mnogim od njih itekako da parira i bude im pravi uzor!

Iako je već u godinama kada bi slobodno mogla u mirovinu, Brena neguje svoju prvu ljubav prema koncertima, pa je tako prošlog vikenda gostovala u jednom nemačkom klubu i dovela atmosferu do samog usijanja. Vlasnik kluba je izjavio da ne pamti toliko posećenost niti tako dobru atmosferu kakvu je Lepa Brena uspela da stvori na svom koncertu. Vidno zadovoljna, Brena je izjavila da joj je pravo zadovoljstvo pevati pred publikom s kojom ima dobru hemiju i pozitivne vibracije, a upravo takav slučaj je bio u klubu u Nmeačkoj! I putem društvenih mreža ona je, dirnuta utiscima s koncerta, podelila svoje zadovoljstvo publikom zahvalivši im se iz sveg srca.

Koncert je završen uz nekoliko bisova, a publika je kao u transu uzvikivala Brenino ime, što je nju posebno dirnulo, pa se nekoliko puta vratila na binu.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar