U dilu sa djavolom: Ko to ucenjuje Roba i Blac Chynu!?

Šokantno

Chyna-RobU svakoj Kardashian čorbi, zna se ko je mirodjija… glavni pokretač svega,Kris Jenner,skandal-majstor mama, ona koja ne ispušta iz vida ništa što bi u njenoj porodici moglo da poremeti ili ugrozi njihovu slavu. Izuzetak u tome nije ni njen sin,Rob Kardashian,koji se sklonio iz cele rijaliti priče,medjutim,druga ga je stigla onog trenutka kada je objavio svoju vezu sa striptizetom i glavnom rivalkom svojih sestara,zanosnom Blac Chynom.

Posle nepuna dva meseca veze,svet je planuo o njihovom raskidu,kada su i Rob i Chyna,sa svojih instagram profila uklonili sve zajedničke slike,medjutim,izgleda,kako pouzdani izvori prenose,sve to je maslo mame Kris,koja i dalje svog sina drži u potpunoj kontroli,pre svega kroz finansijsku manipulaciju i kontrolu. Ona je,naime,posle skandala,ipak sklopila primirje sa sinom i njegovom devojkom,kada se uverila da Chyna pozitivno utiče na njega i motiviše ga da vrati svoj život u kontrolu i počne zdravo da se hrani i skida kilažu. Mama Kris je,zauzvrat, kupila Robu kuću,gde će moći da boravi sa svojom devojkom,ali isto tako ga je ucenila da MORA da igra po njenim pravilima.Ona je ucenila Roba da,ukoliko ne prestane da ekponira svoju vezu u javnosti,prestaće da mu bude moralna i finansijska podrška i prekinuće mu sve dolive novca.Kris smarta da njihova senzacionalna promocija veze po internetu škodi imidžu cele porodice,te stoga je odlučila da tome stane na put i primora ih da stopiraju dalje eksponiranje veze.

Iako je Kris za sada u dobrim ondosima sa Chynom,to nije slučaj kada su u pitanju sestre Kim i Kylie. One se najviše pribojavaju činjenice da bi Chyna mogla da rodi jedinog naslednika loze Kardashian. Za sada,kako prenose izvori, ovaj par je i dalje zajedno, samo što očigledno moraju da igraju po pravilima mame Kris. Da li će Chyna izdržati sve ove ucene zarad ove veze ili će na kraju ostaviti Roba, pokazaće vreme!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar