Gotovo je – Scott Disick gubi pravo da vidja svoju decu!

Okončana dugogodišnja agonija

scott-kourtney-overPosle više od mesec dana kako se nije setio da vidi svoje troje dece, Mason-aa,Penelope i Reign-a, Scott Disick je ovog vikenda dobio i usmeno obaveštenje od svoje bivše devojke,da od sada ona preuzima puno starateljstvo nad decom i da on više neće imati prilike da ih vidja,eventualno kada se s njom dogovori.

Ova odluka usledila je posle dugog razmišljanja i davanja nebrojenih šansi da se dovede u red,medjutim,s obzirom da Scott ne planira da se odrekne alkohola,opijanja i noćnih izlazaka, Kourtney je definitivno odlučila da zaštiti svoju decu i stavi tačku na njegovo nezrelo ponašanje. Tokom vikenda,Scott i Kourtney su i uslikani kako zajedno provode vreme sa decom,medjutim,to je bio momenat kada mu je Kourtney saopštila svoju konačnu odluku,koju više ne želi da menja. Razočarana njegovim stavom i ponašanjem, ona je odlučila da je najbolje za decu da imaju cenzurisanu posetu ocu,s obzirom da njegovo stanje nije ni na vidiku da se popravi,a najmanje što Kourtney želi,jeste da deca gledaju oca u stanju koje bi moglo loše da utiče na njihovo odrastanje. Pošto se nije udostojio više od mesec dana da poseti decu,već mu je važnije bilo opijanje i švaleracija po svetu,ona je odlučila da je najbolje za sve da uzme stvar u svoje ruke i ograniči Scottovo vidjanje dece. Znajući njega,pretpostavljamo da ovakva odlluka nije ni najmanje teško pala ovom parti-manijaku, s obzirom da je godinama isticao da on nije čovek za decu i da nije sposoban ni za sebe da se brine a kamoli za troje dece.

Pored svega,Kourtney je Scottu stavila do znanja da više nikakva romantična obnova njihove veze u budućnosti nije moguća. Posle mnogo šansi koje mu je davala,shvatila je da se Scott nikada neće promeniti i da je prosto neizvodivo da njih dvoje ponovo budu u romansi koja ih je nekada vezivala.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar