Platili joj za SEKS sa Zmajem!

34607-zmaj i danijela_fea5_1000x1000“Hepi” televizija uspela je da nas zavara kako bismo pomislili da postoji žensko biće kojem se dopada Zmaj od Šipova, ali ipak ne, zasad ne… Danijela Poplićanović, učesnica Parova koja je skoknula kako bi upoznala Zmaja i imala seks s njim ipak je debelo plaćena za to, kako ona reče, ponižavanje! 1500 evra je bilo potrebno da ona zažmuri na jedno oko i dozvoli njegovim grubim sirovim rukama da joj miluju telo, a usne je stezala od gađenja, što smo imali prilike jednom i da vidimo.

Zmaj od Šipova ne zna za ovaj potez, da ne kažemo poklon, produkcije, on je Danijel ispratio rečima da će je potražiti kada bude izašao iz rijalitija, bio je na ivici očaja, grlio ju je i plakao… E,moj Zmaju, ala su te prešli.

TV “Hepi” je htela da od Zmaja načini zvezdu na jedan dan i uspelo im je! Daniejla je bila jedinakoja je pristala da s Grahovcem legne u krevet, ali insisitirala je na kondomu i brzini odnosa! S obzirom da Ilija dugo nije imao odnos, sve se završilo brzinom munje, a Poplićanovićka je isplaćena po dogovoru…

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar