OPKOLJENI SMO! Rijaliti u rijalitiju startuje sutra!

Zona sumraka

preuzimanje (2)Ovo je neverovatno! Rijaliti dobija drugu dimenziju, kreće novi šou koji će biti u sistemu glavnog rialitija koji se već mesecima vrti na TV Hepi, pa ćemo tako imati rijaliti na dva nivoa i time će naš mozak biti potpuno zahvaćen, da ne kažemo zaražen…Sve veoma podseća na neku epizodu serije Twllight zone…

“Mi smo fabrika rijaliti programa”, reče gospodin Marić, mozak operacije svega što se nudi na TV Hepi. Odvratnost i doticanje samog dna dna učinilo ga je većim majstorom za freak show nego što je to bio  Željko Mitrović. Marić kao da se poigrava likovima koje bira sa samih margina ljudskog društva, testirajući koliko smo malo različiti od zveri.

Novi šou kojim se ponosi nosi naziv “Domaćinska kuća”,koji će, rekosmo, ići paralelno sa Parovima, a gde će biti neki novi takičari koji će posle toga završavati u vili , a biće i poznatih lica i nekih potpuno novih u svetu rijalitija!

Čelnici su potpuno sigurni u uspeh novog šoua, jedva čekaju da se krene sa radom, ističući da je novi rijaliti nastao iz osluškivanja želja naroda, koji svojim sugestijama i predlozima ne prestaju da zatrpavaju produkcijski tim, kome je jedini cilj da zadovolji publiku, gladnu rijaliti programa!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar