Razvod na pragu!

Kraj još jedne ljubavi

radovan-novakovic-rasa-goca-trzan-1351559842-224669Nakon svega pola godine od venčanja Goca Tržan i Raša Novaković planiraju i razvod u skorije vreme! Još uvek novopečeni mladenci svoju ljubav ozvaničili su nakon nekoliko godina veze koja je bila puna uspona i padova, ali svakako puna ljubavi. Goca je straija od Raše i mnogi su im predviđali brzi krah, ali njih dvoje uspeli su da prebrode krize i stupe u brak. Venčanje je bilo glamurozno i veoma veselo, a Goca je izjavila da je najsrećnija žena na svetu!

Goci je ovo drugi, a Raši prvi brak. Od silne želje za potomstvom odlučili su se za vantelesnu oplodnju, ali na tom planu nisu se ostvarili. Gocina kćerka živi sa njima i željno iščekuje dan kada će dobiti batu ili seku, ali sudbina se ozbiljno poigrava sa njima.

Ne samo što im ne polazi za rukom da se ostvare kao roditelji, nego i njihova ljubav prestala je da dominira, pa su je nadjačale sumnje, nervoza, nesigurnost i svakodnevne svađe, pa neretko Raša odlazi kod roditelja da prespava jer ga Goca isteruje iz stana kada joj naiđe “žuta minuta”. Ni sa njegovom porodicom Goca nije u dobrim odnosima. Oni joj zameraju što je dosta starija od njega, što mnogo priča za novine o njihovoj intimi, što je svadljiva i teška.

Goca je viđena kako odlazi u kancelariju kod advokata kako bi se raspitala o sporazumnom razvodu braka.

Šteta…

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar