Muška sponzoruša – Christiano Ronaldo upecao devojku bogatiju od njega!??

Ekskluzivno

RonaldoNakon raskida sa prelepom manekenkom Irinom Shayk, sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi, Christiano kao da nije mogao da joj nadje adekvatnu zamenu, dok je Irina brzo uplovila u novu vezi, i to sa holivudskim srcelomcem i zavodnikom Bradley Cooperom.

Medjutim, fanovi su počeli da komentarišu i čestitaju Christianu na novoj ljubavi, nakon što je objavljena njegova slika kako razmenjuje poljupce i nežnosti sa lepom plavušom. Naime, radi se o naslednici velike modne imperije Top Shop, koja broji milijarde u svom bogatstvu. Bogata naslednica Chloe Green, navodno je sa svojom prijateljicom došla u vip ložu da gleda utakmicu svog prijatelja Ronalda, medjutim, kako slike govore, izgleda se izmedju njih u poslednje vreme izrodilo nešto više od prijateljstva. On joj je ostavio autogram sa rečima Moja ljubav Chloe, a potom su suledile fotografije na kojima je ovaj dvojac u prisnom zagrljaju. Kako saznajemo,njih dvoje već duže vreme imaju simpatije jedno prema drugom, koje su prešle okvire prijateljstva, a Chloe koristi svaki slobodan trenutak da doleti u Madrid i podrži Ronalda.

Chloe Green je prava jetset dama, koja se druži sa najbogatijim slojem društva, a modna imperija njene porodice je jedna od najpopularnijih u svetu. Kako izgleda, Ronaldo ne gubi vreme,pa je ovoga puta odlučio da on bude taj koji će uloviti i nekoga ko je bogatiji od njega,što je prava retkost. Ronaldo je poznat po tome da pazi sa kim se zabavlja, pa je tako i dobio dete uz pomoć surgat majke, da ne bi imao posla i probleme oko podele njegovog bogatstva u slučaju razvoda. Ovoga puta, ako ova veza potraje, on je taj koji može nadaleko da profitira!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar