Ben Affleck priznao da je varao ženu!

Ekskluzivni detalji

Jennifer-Garner-and-Ben-AffleckDugo se spekulisalo o tome šta je uzrok problema u braku holivudskog para Ben Afflecka i Jennifer Garner. Iako su vešto krili svoj status i razlog svadja , ovaj par je u misterioznom odnosu, gde ih često vidjamo zajedno, ali po rečima njihovih prijatelja, par već mesecima živi odvojeno.

Nedavni intervju koji je Jennifer dala za Vanity Fair napravio je pravu pometnju u porodici, jer je Jenn po prvi put i javno otkrila da je Ben zaista imao aferu  sa dadiljom. O ovoj temi ona po dogovoru sa svojom porodicom nije trebalo da priča, medjutim, izgleda je to bilo nešto jače od nje, nešto što je htela da skine sa pleća i otkrije celom svetu. Posle toga, usledila je žestoka svadja sa svekrvom, koja joj je zamerila ovakav potez u javnosti.

Ben, medjutim, u nedavnom intervjuu za New York Times, prokomentarisao je ženine izjave i potvrdio da su njene reči istinite, medjutim,iako mu nije bilo svejedno, razume da je to bio njen način da prebrodi ceu situaciju. Ben je tako po prvi put zvanično i priznao svoje neverstvo,ali i kajajnje što je povredio svoju ženu. Njih dvoje, i pored svega, nemaju ružne reči jedan za drugoga, i može se čuti isključivo divljenje i obostrana ljubav, koja medju njima,i posle svih skandala, i dalje postoji. jennifer je istakla da je Ben izuzetno teška osoba sa kojom nije jako izaći na kraj, ali je u isto vreme najdivnija i najharizmatičnija osoba i da širi neverovatno pozitivnu energiju medju ljude. Ona je dodala  da su najveći problem u njihovoj vezi bili njegovi poroci,ali da će bez obzira na sve uvek biti uz njega, pre svega zbog njihovo troje dece,koji oca prosto obožavaju. Razvod koji je već mesecima u pripravnosti, nikako da stupi na snagu,a supružnici ,kako izgledam, čine sve da svoju ljubav ožive i daju sebi poslednju šansu da sačuvaju porodicu na okupu.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar