ŠOKANTAN SPOJ – Conor McGregor i Justin Bieber novi najbolji prijatelji!

Ekskluzivno

Justin-Bieber-and-Conor-McGregor-mainNove šokantne simpatije u svetu poznatih svakako su odnos pop zvezde Justin Biebera i ultimat fajt šampiona Conor McGregora. Naizgled nespojivi, ovaj duo, čini se, prigrabio je još veći publicitet posle razmene komplimenata i podrške i obostranih simpatija.

Nakon Conorovog šokantnog nedavnog poraza od Nate Diaza,Justin je obasuo svoje društvene mreže rečima podrške ovom šampionu, koji je i posle poraza, po Justinovim rečima, nepobediv i neprikosnoven borac. Ovaj potez nije se dopao Conorovom suparniku Diazu, pa je čak i pretio mladjanom pevaču, zbog uvreda koje je uputio na račun Diazovog stila borbe. No kako bilo, McGregor, s druge strane, bio je oduševljen pevačevom podrškom i čak javno izjavio da bi se rado družio ali i uvrstio u svoj tim podrške ovu pop zvezdu.

Iako bi mnoge mogla da začudi ovakva reakcija i podrška, ne smemo zaboraviti da je Justin Bieber jedan od najuticajnijih mladih zvezda današnjice, pa svakako nimalo ne škodi njegov glas.S druge strane, Conor McGregor je svojom jedinstvenim načinom borbe i stavom neprikosnovenog šoumena, zaradio neverovatno veliku podršku svetskog formata, pa je i on podržan i obožavan od strane milionskog auditorijuma. Ovaj dvojac,kako saznajemo, mogao bi uskoro da se sastane i napravi pravi bum u šoubiznisu, a s obzirom da su neverovatno popularni i traženi, njihov poslovni dil bi bio pun pogodak za njihove karijere, smatraju stručnjaci.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar