Hugh Hefner prodaje kompletnu PLAYBOY kompaniju!

Ekskluzivno

Playboy1Posle objavljene vesti da se se prodaje čuveno Playboy imanje za neverovatnih 200 miliona dolara, svet je šokirala nova informacija koja dolazi iz istih izvora a to je da je osnivač Playboy brenda, Hugh Hefner, odlučio da proda čitavu kompaniju za imponzantnih 500 miliona dolara.

Ova vest došla je pošto je nedavno prestalo objavljivanje nagih fotografija u čuvenom časopisu, po kojima je i bio poznat, s obzirom da je današnje tržište prezasićeno pornografijom, koja je dostupna svima,uvek i to potpuno besplatno. Čelnici ovog magazina odlučili su da obustave dosadašnju praksu, jer,po njihovom mišljenju, Playboy koncept više nema smisla,kao što je to bilo do pre 15, 20 godina. Oni se, pak, boje da može da se desi da neće moći lako da prodaju ovu ogromnu kompaniju sa svim svojim licencama.

Hugh Hefner osnovao je Playboy davne 1953. godine, medjutim, danas ovaj brend nema više moć kakvu je ranije imao. PlayboyVremena su se promenila, te je Hefner odlučio da svoju tvorevinu, koja uključuje i web site, magazin,sve licence, imanje, kao i sve ostale povezane saradnje, ponudi tržištu za čak pola milijarde dolara.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar