Hollywoodska diva – Lady Gaga pompezno proslavila 30-ti rodjendan!!

Ekskluzivni detalji

Popularna pevačica i glumica Lady Gaga, proslavila je u velikom stilu svoj jubilarni 30-ti rodjendan, iako njen pravi datum rodjenja pada 28. marta, ona je ceremoniju priredila nešto ranije i pritom pozvala svoje prijatelje, medju kojima je lista zvezda bila poduža.

Ova diva zaista ima mnogo prijateljima medju poznatim ličnostima, koliko smo mogli da primetimo, lica koja su se pojavljivala, zaista važe za bogate i slavne. Gaga se pojavila u senzacionalnoj zlatnoj haljini, kao prava Hollywoodska diva, ruku pod ruku sa svojim zgodnim verenikom, glumcem, Taylor Kinney-jem. Zaljubljeni par stigao je na kraju,a velika svetska imena su uveličala njeno slavlje, medju kojima su bili glumica Kate Hudson i njen nezvanični dečko Nick Jonas, potom bračni par Chrissy Teigen i John Legend, Taylor Swift, Lorde, Lana Del Rey, Pharrell williams sa suprugom, kao i Ashlee Simpson sa mužem.

Poseban poklon koji je Gaga dobila, a koji je vredan na desetine hiljada dolara, bio je crtež koji je Michael Jackson nacrtao davne 1990. godine, na kojoj se nalazi njegov čuveni i karakterističan pokret pod nazivom Igrajuća stopala.

Glamurozna žurka je održana u prestižnom restoranu No name, u Los Angelesu, a gosti su, po završetku partija, oduševljeni napuštali lokal ističući da je Gaga s razlogom jedna od najvećih zvezda današnjice i da je uvek besprekorna, zabavna i autentična!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar