STRAŠNO – Nestala Grandova pevačica Jelena Krsmanović!

Svi se nadamo najboljem...

jelena krsmanovicGrandova pevačica Jelena Krsmanović nestala je danas oko 15 časova dok je džogirala po beogradskom naselju Borča.
Ona je bila sa mužem i ćerkicom u šetnji kada je odlučila da malo džoriga i otrčala je ispred njih. Uskoro je nestala iz vidokruga i zabrinuti muž je oko 16 časova alarmirao prijatelje kako bi je potražili duž puta kojim je trčala.

Pošto je nisu našli, alarmirali su i policiju koja je izašla na teren i krenula u pretragu, iako nije prošlo 24 h koje po zakonu treba da prođu da bi neko bio proglašen kao nestao.

Muž Zoran izjavio je da je staza kuda ona trči opasna, ima dosta rupa oko nje, ali se uplašio i pošto je estradna ličnost u pitanju i dobija dosta čudnih komentara po društvenim mrežama, da nije nešto drugo u pitanju.

Kako saznajemo, njen telefon je bio u dometu kada je potraga krenula, ali policija nije dala nikakve izjave, u cilju efikasnije istrage.

Mole se svi koji imaju bilo kakve informacije da se jave najbližoj stanici policije.

UPDATE:

Saopštenje MUPa:

Policiji je nešto pre 20 časova prijavljen nestanak Jelene Marjanović (1983), pošto se danas oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči. Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović.

Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju. U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju ili vide devojku sa slike da se jave najbližoj policijskoj stanici ili neka pozovu broj 192.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website