Zaljubljena, ali u sebe! Džajićeva dala ŠUT KARTU Šauliću!

Pukla ljubav

Dragana-Dzajic-halijnaNakon godinu i po Dragana Džajić rešila je da je vreme da napusti svog dečka Mihajla Šaulića, što je on primio prilično burno,jer nije očekivao da ga tek tako otkači devojka sa kojom je imao ozbiljne planove! Ustvari, nije navikao da bude ostavljen, uvek je on bio taj koji odlazi, pa mu je opasna Džajićeva pokazala kako je biti s one strane, strane ostavljenih!

Iako su svima delovali skladno i zaljubljeno, mnogo toga najednom ispliva na površinu, pa zaključujemo da je to zapravo bila jedna teška i naporna veza, prvenstveno jer se održavala na daljinu. Dragana, naime, živi u Monte Karlu, a mlađani Mihajlo u Beogradu. Džajićeva je davno rekla “zbogom”svom rodnom gradu i nema nameru da ga obilazi češće nego jednom godišnje, a Šaulićev sin bi da mu se voljena preseli jednom zasvagda u Beograd, kako bi konačno počeli zajednički život! Na to se Džajićeva samo cinično nasmejala i rekla da joj takvo nešto ne pada na pamet! Podvukla je da je razvila karijeru i da  bi u Beogradu samo nazadovala. Reče i da je jednom otišla, a kartu je kupila u jednom pravcu!

Neobično je to da Dragana ni jednog trena ne spomenu da je Mihajlu nudila da preseli kod nje u Monte Karlo. Izgleda da je tu ipak neko nekog više voleo..

 

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar