(18+) Ovo je previše gadno – gola Jelena Golubović…

I, kako se vama sviđa Jeca kao od majke rođena?

Farmerka Jelena Golubović se ovih dana previše opustila na Farmi, pa se skinula od glave do pete i uletela u bure da se plakne. Za razliku od drugih devojaka koje na sve načine, bar tu, pokušavaju da se prikriju od kamere, Jelena kao da je htela da pokaže se. I, pokazala je.

Slike je prvo prokomentarisao njen bivši muž Čupo Kalač, koji je primetio da se Jelena malo ugojila, ali i dalje nije za bacanje.

Jelena nije seks-bomba, ali nije ni za bacanje. U poslednje vreme se malo udebljala i sise su počele da joj vise. Baš su se nekako oklembesile, mada nije nikada rađala. Ona ima već 37 godina, tako da će zreliji muškarci sigurno reći za nju: “Baš je seksi”, dok se klincima njeno telo neće svideti. Svaki muškarac voli kada žena ima dobar struk, a ona je sada baš dobila šlauf oko stomaka – izjavio je Čupo za novine Informer.

Pored toga dodao je da Jelena i nije baš dovoljno seksualno aktivna, kao i da je seks (kada su ga imali) srednja žalost.

Njene sise je video i Sani iz grupe Trik FX, koji je izjavio da su kataklizmične, dok Jelena tvrdi da ima grudi za ponos…

Uživajte u slikama.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website