Viktor skinuo MRAK!

Omrsio brk

44_1000x0-660x762 Brenino bucmasto čedo, mladi Viktor Živojinović isprsio se jer je konačno i on našao devojku! Dosta mu je bilo što svi samo o bratu mu Filipu pišu, rešio je da i on zaintrigira javnost, pa je našao sebi atraktivnu devojku, šablonskog tipa doduše, pa mu tako devojka ima sve atribute koje današnje starlete nose s ponosom. Međutim, ova puca još više! O čemu je reč!?

Jovana Bakvić obožava politiku, posećuje Skupoštinu i stranačke skupove, preferira SNS! Ponosno nosi majice s njihovim logom i slike gde u njima pozira postavlja na društvene mreže, ali i neke druge slike… Kao vrlo atraktivna i samouverena u svoju lepotu, ona se rado fotka -polugola!

Priča se da je Brena bila zabrinuta za Viktorovu nezainteresovanost za suprotni pol i sve veći stid zbog debljine i manjka atraktivnosti  nasuprot mnogo lepšem i zgodnijem bratu Filipu, pa je potegla neke veze… Tako je izbor pao na mladu nafuranu pravnicu koja je Viktora uvela u svet odraslih. Naravno, on se momentalno zatreskao i pominje ženidbu.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar