Mirni smo do sledeće godine: Joksimovići su proslavili rođendane!

Smoriše

327280-jovana-i-zeljko-02-ras-foto-vladimir-lukicNapokon smo proslavili rođendane Joksimovića, najpre Kostin, a onda i njegovih roditelja, koji se osećaju jednako bitnim u celoj priči. Nedvano je mama Jovana izjavila baš povodom tih njihovih rođendana da, sada kada imaju sina Kostu, njen i suprugov rođendan, zamislite, pada u drugi plan!

Ma da li je i to moguće!? Kod Joksimovića – ne!

April je mesec koji Željko, Jovana i Kosta najviše vole, jer je to mesec rođenja svo troje, pa je slavlja napretek. A novinski stupci puni su izjava Joksimovića o -njihovim rođendanima! Te ko dolazi, te gde slave, te šta će obući svako od njih, te šta je kodeks oblačenja povodom njihog slavlja, te šta je na meniju… Dete Kosta proslavio je rođendan u društvu prijatelja tate i mame u jednom beogradskom restoranu, jer tata i mama smatraju da je to savršeno mesto da okupe prijatelje i uživaju u dobroj klopi i vinu i proslave rođendan svom sinu. Ček, ček, a gde je bilo društvo za slavljenika? A, pa nije bilo dece. Pravili bi haos. Ipak je to restoran,molim lepo.

Onda je na redu bio tatko Željko.I tu su novinari pozvani i obaveštavani o svakom detalju. Tatko je izveo ženče na večeru sa prijateljima, a ženče poklonilo tatku – bicikl.

Evo i nje, gospođe mame, koja je, gle čuda, proslavila rođendan umesto juče, nekoliko dana ranije! Znali smo da se pomen preminulom daje nekoliko dana ranije, a sad znamo da je moguće i rođendan slaviti ranije. Ok, to su VIP ličnosti, njima je izgleda sve dozvoljeno.

Saznali smo da je voditeljku juče zasuo ogroman broj čestitki sa svih strana sveta. Mo’š misliti!

 

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar