Severina, sram te bilo!

Severina, stoko...

igor-kojic-severina-vuckovic-aleksandarMožda njihova veza nije bila divna, možda joj je ostao u ružnom sećanju, ali da majka zabrani ocu da viđa dete.. e pa za to stvarno nema opravdanja.

Iako se mali Popović može redovno videti na slikama koje Seve i novi joj muž postavljaju, izgleda da otac nema tu šansu da ga vidi…

Kako Milan Popović kaže, Severina namerno sprečava njegovo viđanje sa sinom. Dao je i primer od nedavno

Trebalo je da letim za Ameriku gde imam neodložnih obaveza, taj moj termin boravka u Americi se poklapa sa terminom viđanja mog deteta koje imam po sudskoj presudi. Zamolio sam gospođu da promeni termin dan ranije ili kasnije, ona je to odbila.

Kaže da mu je teško što ne može da viđa sina, iako je Severina sve češće sa njim i Beogradu, i kada pomisli na njega suze mu same krenu.

Milan je tužio i Igora Kojića zbog povrede Aleksandrove privatnosti, pošto želi da mu sin odrasta u anonimnosti kao normalno dete, a ne provlačeći se po medijima. Rekao je da će da koristi sve zakonske načine da zaštiti privatnost malog Aleksandra, i ako treba da če da podnese 100 tužbi dok to ne ostvari.

Izdrži, Milane.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar

About Zona4420 375 Articles
Zona 4420
Contact: Website