Prokletstvo dve modelsice

Tužno

nevena-i-sindiKoliko su neke članice prve dve postave Models grupe imale sreeću i uspeh da uplove u ne dobar, nego fantastičan brak i žive u luksuzu kakvo se retko viđa, toliko su neke prošle baš po trnju, i stigle ne do zvezda, već grcaju u dnu.

Sindi i njena mlađa sestra Nevena su se ostvarile kao majke i to je jedino što je dobro proizašlo iz  njihovih neuspelih brakova. Danas se Sindi bori na sudu, kćerka joj je uzeta i viđa je tek jednom mesecčno, dok Nevena ima potpuno nezainteresovanig bivšeg, koji niti viđa dete niti plaća alimentaciju!

– Nemam posao i nemam od čega da izdržavam dete. Da li je normalno da čovek koji duguje novac mom ocu ne plaća ni alimentaciju. Ne znam šta da radim! On ne viđa dete, sin ga ne zanima. Ima svoj neki život i izigrava velikog kriminalca. I dok sam bila s njim u braku, više sam bila kod mame i tate. Iživljava se nada mnom. Zabrinuta sam i razočarana. U našoj zemlji samo šljam prolazi, a pravedni ljudi nagrabuse. Moj nekadašnji  muž svojoj bivšoj nevenčanoj ženi i dalje plaća alimentaciju, a šta sam ja?! Ako misle da sam retardirana, grdno se varaju. Lepa sam i pametna. Zato i neću da dozvolim da me prave budalom. Iz kuće ne izlazim zbog sramote. Dve godine čekam da se pokrene taj postupak – rekla je Nevena.

Najtužnije od svega što obe sestre ne rade nigde, nemaju nikakav izvor prihoda i u velikom su strahu šta dalje u životu.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar