Seks se nastavlja, obavezno!

Nastavljaju romansu

Iako iznenađeni što nijedno od njih nije osvojilo glavnu nagradu, Filip i Goga su se bar proslavili akcijama u krevetu, kako izjaviše, a dodaju da priča Farmom nije završena, da će tek biti seksa!.

Goga zadovoljno komentariše Filipovo seksualno umeće, a Kazanova iz Lisovića ističe da mu nije bila namera da zavodi devojke u “Farmi”.

–  Neko se istresao i izbacivao negativnu energiju svađama, gurkanjem, radom, a ja sam našao najbolji način. Lepo meni, lepo njima. Da mogu daa vratim vreme, sve što sam činio radio bih duplo više – priča Filip, koji je pohvalio Gogine veštine u krevetu.

– Da mi se nije svidelo sigurno ne bih tražio repete. Goga je kul i utrenirana riba, zna da uživa u životu, pa i u seksu. Zna znanje. Krivo mi je što nije pala neka akcija u senu ili na nekom drugom zanimljivom mestu.

– Dok smo mladi i slobodni, sve je okej i dozvoljeno – otvoren je Filip.

Slično poručuje  i Goga.

– Nikad ne reci nikad…

Bivša “modelsica” se kroz smeh prisetila prvog seksa s Filipom na imanju.

– Emocije su mi bile prenaglašene, a kad smo se Filip i ja kresnuli, samo mi je maproletela kroz glavu. Kako će to da prihvati, šta će joj ljudi reći. Mogu da kažem da se Filip pokazao kao odličan ljubavnik. Super je momak, izdržljiv…Posle seksa u štali ništa drugo mi više neće teško pasti… – iskrena je Goga.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar