Dača Ikodinović ponovo misteriozno o Nataši!

Duhovi iz prošlosti

img_8530Hajka oko njihovog razvoda i Danilove nesreće,prošla je,utihnula i svako je krenuo svojim putem. Mnogo se spekulisalo šta je zapravo doprinelo prestanku velike ljubavi poznatog vaterpoliste i novosadske barbike, ali na kraju niko sa sigurnošću nije znao odgovor. Mnogi su za sve krivili Natašu ali Danilo nikada nije hteo da komentariše niti javno osudjuje.

Danas,posle 8 godina od nesreće,Dača je ponovo u medijima misteriozno progovorio o toj kobnoj večeri u kojoj je zamalo izgubio život:

– Šta je bilo, to samo ja znam, zna i ona, naravno. E sad, šta ona hoće da iznosi, šta neće, nek radi šta hoće, nemam problem. Mislim, voleo bih da to ne radi, al’ pošto radi, nek nastavi, sve ok – kaže Danilo za „Ekskluziv” i dodaje:

– Ja sam sve svoje platio, jer sam mogao materijalno da platim. Hvala bogu, nije bilo teških posledica po druge, osim za mene. Kasnije se šest meseci provlačilo kao da sam ja imao nameru da ubijem tog čoveka. Nisam, pogrešio sam, popio sam, vozio sam brzo, katastrofu sam napravio, ali sebi. I mojoj porodici, i mom ocu, i mojoj sestri sam napravio katastrofu. Ostalima ne. Niko to nije osetio više nego njih troje – kaže bivši vaterpolista.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar