Stanija ismejala Kristijanovu muziku!

Poruka kolegi

stanija-dobrojevic-1Kriminalac Kristijan Golubović, koji trenutno služi kaznu zatvora zbog preprodaje kokaina, snimio je singl. Njegova ljuta protivnica, Stanija Dobrojević, tvrdi da je pesma njenog bivšeg cimera sa „Farme” potpuni promašaj i dodaje:

– Kiki bi napravio hit i zaradio ozbiljnu lovu samo da je pesmu snimio sa mnom. Ovako, žao mi je, srce moje – kroz smeh kaže Stanija o budućem kolegi.

– 20 godina zatvora imam i zato nemoj da pričaš mi šta je kriminal. Moj život je između četiri zida, iskustva na ulici previše imam. Tako sam živeo, ne pitaj zašto, nekako stekao uličnu slavu. Ja sam od onih što zauvek traju. Imam čelični mentalni sklop i telo u treningu non-stop – recituje Golubović u svom novom singlu i tako opisuje svoj život.

On se u tekstu pesme dotiče i vremena provedenog na imanju u Lisovićima.

– Narod je video kakav sam čovek, da ne volim nepravdu, glumce i zlo. Svojima donosim hranu za sto. Dižem se uvek ko Feniks iz pepela, demoni prošlosti noću me traže. Nekad smo pucali, bili smo ludi i mangupi grada harali „preko”, al’ platili cenu za sve što smo bili – tvrdi Kristijan, između ostalog, u svojoj rep numeri.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar