Maja Nikolić plaćala Radovićevoj 50 evra za narodnjake!

Maja RAZOTKRILA Radovićevu!

phpthumb_cache_opera-17-com__srce5df1d900f3c1b40241ef76c1dedf6cf_paraf0148df3c77bb1a0e4ccf92bfc7a9a6_dat1476035854Domaća estrada već nedeljama priča i prepričava svađe i uvrede između dveju članica žirija muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde” Dare Bubamare i Aleksandre Radović.

Dok jedni do kraja podržavaju Radovićevu, ističući njeno obrazovanje i kompetenciju za ocenjivanje pevanja takmičara, pojedini poput Maje Nikolić na strani su folkerke Dare iz Novog Sada.

Nikolićeva jeodlučila da progovori o detaljima iz Aleksandrine prošlosti, o kojoj ona ne želi da priča, kako bi narodu pokazala da se Radovićeva predstavlja kao neko ko nije imao nikada veze sa folkom, a zapravo je zarađivala pevajući upravo narodnjake!

“Za mene je ona čist promašaj. Sve što je rekla Dara Bubamara za Aleksandru totalno je u pravu. Samo ću vam reći da je ona meni bila prateći vokal u bendu intenzivno tokom tri godine. Bila je udata za bubnjara mog benda, o tome se ne priča, ona to krije kao zmija noge, kao i što krije da je iz sela pored Šapca. Glumila je zvezdu, a tri godine je pevala samo i isključivo narodnjake. Ja sam u tom periodu pevala samo pop pesme, a nju sam plaćala 50 evra da bi pevala samo narodnjake. Radile smo svakog vikenda na jednom poznatom beogradskom splavu”, bez ustezanja je Nišlijka iznela do sada nepoznate detalje o koleginici.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar