Davno je tikva pukla…

Komšije sve znaju

downloadIako su tek pre dva dana objavili  da se razvode, voditeljka Nina i glumac Branislav Lečić  već mesecima ne žive zajedno, otkrivaju komšije koje žive blizu njih. Oni kažu da se Branislav iselio iz stana u kojem su prethodnih godina živeli zajedno, te da su im sada komšije samo Nina i njihov sin Lav.

I samio se uverismo u to. Tokom čitavog dana, Nina nije izašla na ulicu, dok je sve njene obaveze preuzela njena mama Gorica. Iako je Ninin auto bio u garaži, njena mama je oko 14 časova izvela unuka i vratila ga dva sata kasnije. Očigledno je ona glavni Ninin oslonac u ovom trenutku, kada treba da preboli razvod.

– Sve to o čemu se sada priča u medijima mi smo u zgradi znali mnogo ranije. Branislava već mesecima nismo videli u kraju, svi znaju da se iselio tokom leta. Početkom godine smo ga svakodnevno sretali, ali i tada su retko bili zajedno. Žao mi je što im se to dogodilo jer su toliko bili srećni i zaljubljeni kada su se venčali i došli ovamo da žive – kaže jedan od komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Ninom i Lavom, koji su ostali u stanu, nije želeo da objavimo njegovo ime.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar