Lečić dao ženi starateljstvo i nekretnine!

Gospodin

downloadPrema rečima dobro obaveštenog izvora, uskoro bivši supružnici su se već dogovorili o raspodeli imovine i starateljstva nad detetom, koje će pripasti Nini.

– Pre nego što su potpisali papire za ravod, njih dvoje su se dogovorili kako će raspodeliti imovinu stečenu u braku. Jeste da Nina nije potpisala predbračni ugvor, ali su se kod advokata brzo usaglasili šta kome pripada – kaže izvor. On dodaje da Nina nije bila zahtevna i da ništa posebno nije tražila.

Najpre  su se dogovorili da njoj pripadne starateljstvo nad sinom, a Lečić je pristao da plaća alimentaciju 350 evra mesečno.

– Njoj je samo bilo važno da zadrži stan u Lisičjem potoku koji je Leka kupio kad su se venčali. U mirnom je kraju, prostran, ima terasu od 40 kvadrata koja gleda na Avalu. Leka je na to pristao zbog sina. Pošto je sad sam, njemu je dovoljan stan na Vračaru – kaže izvor.

Glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović Lečić  dogovorili su se da njoj ostane  i nekretnina od 130 kvadrata kod Belog dvora, vredna blizu 260.000 evra, u kojoj će ona nastaviti da živi s njihovim sinom Lavom.

Dobro je profitirala, kažu dušebrižnici.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar