Hanka žali sina u zatvoru, a žrtve ne pominje!

Zatvor joj teško pada

hanka-paldum-goran-golub-mucila-srbe-logoras-gnjecila-testise-logor-silos-1358719793-256169Njen naslednik je osuđen na dve godine zatvora zato što je pre dve godine automobilom udario tri pešaka, od kojih su dva bila teško povređena.

Da stvar bude gora, Brkić je istog trenutka podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je nađeno prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Hanka majčinski brani sina i smatra da je kazna koju je dobio prejaka.

– Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nezgode koju je počinio. On služi svoju kaznu i, na sreću, nije bio teže povređen. Svi su napravili da je on jedan zločest momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini – kaže Hanka, koja zaboravlja na najvažnije – da su zbog nemarnosti njenog sina bila ugrožena tri života!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar