Mrtvim ocem krči put do slave

Tužno

Nekadašnji menadžer i veliki prijatelj Nina Rešića, Nermin Ademović, jedan je onih koji su do zadnjeg dana života bili uz Nina. On je i izneo  svoje mišljenje o  ljudima koji se danas, skoro deset godina od pevačeve smrti , “kače” na njegovo ime želeći da sebi daju na značaju.

“Više nisam mogao slušati laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kakoje bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž. Ona tvrdi kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega to tvrdi kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cela ta nesrećna situacija se odigrala u par dana i niko nije slutio da će se ono najgore dogoditi Ninu”, priča nekadašnji menadžer popularnog pevača.

Nino je iza sebe ostavio tri ćerke iz tri braka, među kojima je i Sandra. Iako ona danas s ponosom govori kako je njegova ćerka, priča se da Nino nije njen biološki otac. Naime, mnogo priča se plete  oko dnevnika koji je Nino vodio sve do svoje smrti i koji sadrže sve detalje njegovog života , no šuška se da ti dnevnici kriju velike tajne koje danas niko ne zna.

Menadžer je izjavio da se Sandra nije pojavila ni na sahrani oca.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar