Ovo je godina SMRTI SLAVNIH: PREMINUO I DŽORDŽ MAJKL!

Šok

“S velikom tugom i bolom potvrđujemo da je naš voljeni sin, brat i prijatelj Džordž preminuo u svom domu tokom božićnih praznika. U ovom teškom trenutku, porodici je najvažnije da sačuva privatnost, koja neće u ovom trenutku više davati izjave na ovu temu”, stoji u izjavi koju je objavio agent pevača.

Džordž Majkl rođen je kao Jorgos Kirjakos Panajotu u Londonu 1963. godine, a karijeru je otpočeo sa 18 godina u duetu Wham! sa Endruom Ridžlijem. Tri godine nakon debija, bend je izdao svoj drugi album “Make It Big” koji je zabeležio šestostruki platinasti tiraž u SAD i koji je lansirao dvojac u sam vrh pop muzike pesmama Wake Me Up Before You Go-Go, Freedom i Carless Whisper. Bio je pevač, kompozitor, kao i osvajač dve Gremi nagrade.

Osamdesete su mu protekle u znaku seksa i zgodnih lepotica, a onda su usledile glasine da je u stvari gej. Bio je to šok kako za njegove obožavateljke, tako i za bivše ljubavnice i devojke. Ta vest, međutim, izazvala je talas oduševljenja među homoseksualcima. Dok su žene žalile, muškarci su slavili. Oni strejt zbog toga što njihove devojke više neće maštati o njemu, a oni gej zbog toga što je njihov san postao stvarnost.

Poznato je da je svojevremeno do guše zaglibio u narkomaniju i jedva se iščupao:

“Droga me je skoro ubila. Na podsvesnom nivou, bilo je vrlo zastrašujuće i nikada se neću osećati sasvim bezbedno u životu”, pričao je pokojni pevač.

Svet je u šoku zbog smrti Džordža Majkla.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar