Jelena Krunić KRIJE SE OD DILERA, prete joj SMRĆU!

Pobegulja

Krunićeva je još krajem decembra privedena jer su joj inspektori pronašli drogu u džepu.

Jelena Krunić, učesnica rijalitija „Parovi”, u taj šou ušla je samo dan nakon hapšenja kako bi pobegla od policije, ali i dilera od kojih je kupovala drogu. -Pri hapšenju je bila vrlo bahata. Prvo nije dozvolila da je patrola mirno pretrese, već su nekoliko puta morali da je opominju. Sve vreme je besnela, psovala i pretila. Kada je shvatila da će biti privedena u stanicu, malo je spustila loptu, ali je i dalje divljala – priča naš izvor iz policije.

– Po dolasku u stanicu nije htela da sarađuje sa inspektorima. Nastavila je da se svađa, mada se na njenom licu videlo da je uplašena. Nije želela da otkrije od koga je nabavila drogu, što je tipično za one koji se boje dilera. Govorila je da je to gde je kupila kristal njena privatna stvar i da joj ne pada na pamet da im se pravda – objašnjava naš izvor.

Njeni prijatelji se uopšte nisu iznenadili što je privedena. kažu da je bilo pitanje dana kada će upasti u ozbiljhne nevolje.

– Imali smo priliku da je gledamo kako u rijalitiju „Farma” meša alkohol i tablete, tako da nas to što je uhapšena nije iznenadilo. Problem je što se uhvatila sa ko zna koliko moćnim narko-bosovima, koji bi mogli da joj naude ako ih otkrije. Zbog toga je verovatno već sutradan ušla u rijaliti kako bi se sklonila na neko vreme. Ona je svakako trebalo da uđe u „Parove”, ali mislim da nije bilo planirano da bude deo ekipe na početku. Čuo sam da je bila u velikom strahu nakon hapšenja jer joj je policija ušla u trag, a sa druge strane nije bila sigurna da li će diler od kojeg je uzela drogu verovati da ga nije odala – kaže jedan od njenih prijatelja, čije ime je poznato uredništvu.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar