Soraja kriva za batine Milice Dabović!

Fatalna

Paparazzo je u subotu uveče na nastupu Seke Aleksić uslikao Simona, nasilnog momka Milice Dabović, u više nego tesnom zagrljaju sa Sorajom, zbog čega je Milica Dabović odlučila da raskine sa njim.

I dok je Dabovićeva, pretpostavljamo, sedela kod kuće, njen dragi se u noćnom klubu provodio pored starlete. Simon nije skidao pogled sa nje i malo-malo joj je nešto šaputao na uvo, a i ona njemu.

Bili su više nego uzbuđeni što su zajedno, sudeći po neprestanom smeškanju oba “počinioca”.

Na sve to je Simon izjavio:

-Soraja i ja smo prijatelji već pet godina, nas niko nije mogao da vidi da razmenjujemo nežnost. Zvali ste i Milicu i napravili ste mi problem. Ona se sad mnogo naljutila. Ja sam je zvao milijardu puta da izađe sa mnom i mojim drugarima, ali ona ne voli to. Desilo se da je naš sto bio pored Sorajinog stola, ona je bila sa svojim, ja sa svojim društvom, i ništa se nije desilo. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu. Ja sad idem u Francusku, ovo je kriminal šta mi radite – kroz smeh je tada rekao Simon, nakon čega se posvađao sa Milicom, pa je pretukao!

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar