Razvod Nate i Ljube – reakcije

Treća biće sreća

Vlada Mandić, nekadašnji bliski prijatelj Ljube, Natašinbog uskoro bivšeg supruga, bio je iznenanđen razvodom poznatog estradno-sportskog para:

– Nisam znao da su se razveli, pročitao sam na portalima. Nisam u kontaktu sa Ljubom, pa mi se nije ni poverio, a nismo se i nakon ovog čuli. Ova situacija nije neočekivana, znalo se da će do ovoga kad-tad doći, tako da ovo nije nikoga iznenadilo. I ja sam se razveo, pa je glupo da komentarišem razvod kao razvod, ali njihov je bio izvestan – priča Vlada Mandić za novine..

– Nata i Ljuba su sve češće imali nesuglasice koje nisu mogli da reše. Svađe i rasprave su bile sve učestalije i na kraju su rešili da se mirno raziđu. Nataša će se sada posvetiti svojoj karijeri i ćerki Hani, dok će Ljuba da nastavi da radi u „Pionirskom gradu”. Pevačica je otputovala na u Pariz, kako bi se sklonila od medijske buke koja se digla zbog njihovog razvoda, ali čim se vrati, vraća se obavezama. Planira uskoro da izda singl koji nosi naziv „Oštećena” – kaže  izvor koji je upućen u celu priču.

Podsećanja radi, Nataša je u vezi sa Ljubom bila nakon razvoda od Danila Ikodinovića, ali veza nije opstala. Tada je Ljuba u jednom intervjuu objasnio da on i Nataša nisu jedno za drugo.

– Sa Natašom sam ostao u krajnje korektnom i prijateljskom odnosu i izuzetno mi je drago zbog toga. Nas dvoje smo se upoznali mnogo pre nego što smo otpočeli vezu. Uvek sam imao lepo mišljenje o njoj i ono se nije promenilo ni tokom našeg zabavljanja, pa ni sad kad više nismo zajedno. Shvatili smo da nismo jedno za drugo i rastali smo se kao odrasli ljudi, ali smo ostali u korektnim odnosima – rekao je tada Ljuba.

On je kasnije  promenio mišljenje, pa se sa Bekvalčevom pomirio dve godine nakon raskida. U tajnosti su se venčali 11. februara 2015. Iako je delovalo kao da im u braku cvetaju ruže, to ipak nije bilo tako, pa se par razišao.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar