Pretnje ubistvom!

Uplašena

Aleksandra Subotić u zadnje vreme strahuje za sopstveni život pošto joj prete ubistvom ako se ne razvede od Davida Dragojevića!

Nju već nedelju dana nepoznata osoba uzurpira pozivima u kojima govori da će biti iskasapljena!

– Aleksandra se uspaniči posle svakog poziva. Trese se i plače. U više navrata se na telefon javljao David ali ta osoba prekida vezu kad čuje muški glas. Ako se to nastavi, biće prinuđeni da slučaj prijave policiji – otkriva izvor .

Aleksandra kaže da u početku nije shvatala ozbiljno pretnje:

– U početku sam mislila da je to sve neslana šala. Međutim, sada vidim da je situacija mnogo ozbiljna. Prvo sam ćutala o tome, ali sada ću da ispričam kako bi se to već jednom zaustavilo. Pet dana živim u strahu jer je neki čovek počeo da me uznemirava. Govori mi da sam lepotica koja zaslužuje da ima sve u životu, da će me on kidnapovati da budem njegova i da mi se crno piše ako ne ostavim Davida – uplašeno priča Aleksandra i dodaje:

– Poručuje mi da ne može da me gleda srećnu sa mužem i da će mi, ako u roku od nedelju dana ne pobegnem na adresu koju mi je rekao, napraviti sačekušu i iskasapiti me kao u horor filmovima. Ma ne mogu ni da se setim više. Plašim se, imam malo dete. Otkud znam šta budali može da padne na pamet. Moram da se zaštitim pod hitno – zaključuje ona.

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar