Tamara zapalila za Sen Trope

Odmara

Foto: Instagram

Starleta Tamara Đurić, kao što je „Alo!” nedavno i pisao, rešila je da napusti Beograd i nekoliko meseci provede van Srbije. Zajedno sa prijateljima otputovala je u Tursku, gde je bila smeštena u jednom od najluksuznijih hotela, u kojem borave samo punoletne osobe. Ipak, kako saznajemo, njoj se tamo nije dopalo, pa je napravila pravi haos.Prijatelji koji su bili sa njom morali su da zahtevaju od menadžmenta hotela da angažuje privatni avion kako bi oni iz Tuske otputovali u Francusku, tačnije u San Trope, jer nisu želeli da provedu ni dana više u tom hotelu.

– Kako su hotel platili unapred za 14 dana, a već drugog dana odmora im je preselo, oni su odlučili da napuste kompleks. Zahtevali su da im se vrati novac, jer nisu želeli da ostanu ni jedan dan duže, ili da se organizuje privatni avion koji bi ih prevezao do San Tropea. S obzirom na to da je u pitanju hotel sa pet zvezdica, jedan od najskupljih u Turskoj, menadžment hotela je napravio ustupak za njeno društvo.Organizovao im je privatni avion, koji ih je odvezao na željenu destinaciju. Novac im nisu vratili, ali su zato dobili prevoz o kojem u tom trenutku nisu ni sanjali – kaže izvor blizak Tamari za „Alo!”.

Sudeći po fotografijama koje je Tamara objavljivala na svom Instagram nalogu u poslednjih mesec dana, očigledno je istina da joj Turska uopšte nije prijala, jer iz luksuznog letovališta nije objavila nijednu sliku. Kako bismo proverili tačnost ove informacije, kontaktirali smo sa Tamarom, koja nam je rekla:- Provela sam jedan dan u Turskoj. Zaista mi se nije dopao smeštaj, jer mi je sve ličilo na neki bordel. Najmanje je bitno čime sam se prevezla, bitno je da uživam u svom proputovanju.

 

Izvor: alo.rs

 

Izvor: alo.rs

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar