Zorica i Gastoz ponovo u “Parovima”!

Pregovaraju

Foto: Marko Đoković

U vili “Parova” na programu je sinoć bio roditeljski sastanak, ali daleko više pažnje privukli su stare zvezde ovog rijalitija, Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz, koji su se posle dužeg vremena pojavili u vili, i to iste večeri.

Zorica je najpre učestvovala u emisiji “Upoznajte Parove”, tokom koje je zapretila Milutinu Radosavljeviću Miliju da će ga tužiti zbog stvari koje je govorio o njoj.

– Skinuću ti kožu sa leđa. Od sad smo ti i ja na sudu. Moraćeš da biraš u kom kontekstu uzimaš ime Zorica i prezime Dukić – zapretila je Zorica i dodala još čitav niz teških reči, a u toku emisije prokomentarisala je i najavu produkcije o tome da večeras u vilu ulaze novi takmičari.

– Meni je ptičica šapnula ko ulazi. Verujte mi, mnoge učesnike će strefiti infarkt kada ih vide na vratima. Vesni će da bude veoma drago kada ih vidi – rekla je Zorica.

Da li je Zorica stvarno znala da će Gastoz ući u vilu ili je samo blefirala, ostaje da nagađamo, ali on se zaista pojavio među takmičarima, a ubrzo se odigrala i jedna urnebesna scena.

Gastoza je smesta napao Mili, koji je pripretio sledećim rečima “Očupaću ti krila”! Ipak, Gastoz je imao iznenađenje za Milija: poklonio mu je četku za pranje šorešajbni i na taj način ga ponizio, poslavši mu poruku da i nije za nikakav bolji posao od pranja automobila!

Ipak, mada je voditeljka Anđela Lakićević rekla Gastozu da može da ode da uzme bubicu i da ostaje u vili da bi postao novi takmičar u 6. sezoni, on je tvrdio da neće ostati da se takmiči u “Parovima”.

– Ne, ne! Ja sam samo svratio da vas vidim, da vas pozdravim, da vam donesem poklone, a pregovori sa produkcijom o učešću trajaće još dugo, dugo – rekao je Gastoz.

 

Izvor:alo.rs

Povezane vesti

0
0

Komentari

komentar